De Mahabharata Inzichtkaarten

De Mahabharata Inzichtkaarten zijn gebaseerd op het grote oude Indiase epos de Mahabharata. Dit verhaal is al duizenden jaren oud, maar bevat een schat aan wijsheid en inzicht over de natuur van de mens. In dit prachtige verhaal zit zelfs een plattegrond van het innerlijk van de mens verborgen!

De kaartenset is een uitermate krachtig middel om je te helpen bij het beter leren kennen van jezelf. Hoewel het soms lijkt alsof  jouw gedrag gestuurd wordt door wat er in de buitenwereld gebeurt zijn het uiteindelijk krachten (energieën) in je innerlijke wereld die je (re)acties bepalen. Deze (re)acties verlopen via patronen waar je je vaak niet van bewust bent. Kennis van deze krachten zorgt ervoor dat je meer regie krijgt over je (re)acties en toegroeit naar een leven dat helderder reflecteert wie je werkelijk bent.

Sessies met de kaarten helpen je stap voor stap om meer inzicht in jezelf en de diepere dynamiek achter je gedrag te krijgen. Op een dieper niveau bezit je de kennis die nodig is om een leven van groei en bloei te leiden, maar je bent je niet bewust van die kennis omdat die verborgen is onder emoties, oordelen en (kern)overtuigingen. Deze emoties, oordelen en (kern)overtuigingen zijn tegelijkertijd ook richtingaanwijzers naar de diepe gevoelsbeelden die daaronder verborgen liggen. Deze beelden zijn vaak de drijvende kracht achter je reactiepatronen. Als je deze beelden leert kennen kun je ze transformeren en zo een vervullender leven leren leiden. De Kaarten brengen je in contact met deze beelden en zijn zo een katalysator voor deze transformatie.

Er zijn drie soorten kaartensessies. Benieuwd welke sessie bij jou past? Klik hier.