In jou is alles met alles verbonden. Lichaam, geest en ziel  hangen met elkaar samen. Als iets de verfijning van jouw leven in de weg staat, is het dan ook nodig om die kwestie te bekijken vanuit je hele systeem.

Ontprikkelen is bijna altijd goed voor je en in theorie heel eenvoudig. Maar in de praktijk zul je merken dat je het niet gemakkelijk volhoudt. Er zijn krachten en jou die helemaal niet willen ontprikkelen. Ze saboteren je gezonde plannen en zorgen dat je op zoek gaat naar ongezonde prikkels. Waarom is dat? En hoe krijg je die krachten onder observatie? Mahabharata Life Coaching kan je daarbij helpen.

Anderzijds geldt: als je met een onrustige geest aan een sessie Life Coaching begint kun je niet helder kijken. Omdat er allerlei gedachten en oordelen zijn blijf je rondcirkelen in hetzelfde patroon. Ontprikkelen helpt je dan om rustiger te worden. Zo kun je je innerlijke koninkrijk helderder zien. Ontprikkelen en Life coaching versterken elkaar en zo wordt het pad naar een harmonieuzer leven gemakkelijker!

Dan blijft de vraag over: waarom zou je? In jou leeft  een ideaal dat wacht op ontdekking. Dat ideaal leven en daar de juiste prikkels bij kiezen, dat is de mooiste vorm van harmonie!

In een traject kijken we samen naar wat je op dat moment nodig hebt. Zo krijg je het mooiste van de drie paden in een verhouding die precies bij jou past.