Sessies met de Mahabharata Inzichtkaarten zijn er in drie typen, die elk een eigen doel hebben:

Sessie met één kaart: Een mentale en spirituele APK

Als je een specifieke, heldere vraag hebt over één onderwerp dan kan deze sessie veel inzicht verschaffen. Een sessie met één kaart is een soort mentale en spirituele APK. Zit je nog wel op het goede spoor? Waar liggen je knelpunten? Is er een actie mogelijk/nodig? Welk stuk van je leven heeft onderhoud nodig? Een sessie met één kaart verschaft directe helderheid maar kan ook behoorlijk confronterend zijn. Een sessie met één kaart duurt ongeveer een uur.

Sessie met drie kaarten: Energielekken

Ben je structureel moe  en weet je niet waar dat vandaan komt? Dan is een sessie met drie kaarten het aangewezen middel voor jou. Aan de hand van de drie Guna’s (typen energie, zie hier) ontdek je  factoren die je energieverlies veroorzaken. Je ontdekt knellende overtuigingen leert de beelden achter deze overtuigingen kennen. Je gaat zien of deze (oude) overtuigingen nog bij je passen, of dat daar iets anders voor in de plaats mag komen. Ook krijg je inzicht in de plaats die het energietekort in je leven inneemt en welke basis er nodig is om het energieverlies te verminderen. Zo word je de nieuwe in plaats van de oude! Deze sessie kan opgesplitst worden in twee kortere sessies. Meer over deze sessie vind je hier.

Een sessie met vijf (zes) kaarten: Wie ben je echt?

Als je een diep inzicht in je huidige situatie wil krijgen dan is een sessie met vijf of zes kaarten de juiste weg. Dat kan zijn omdat je een (destructief) gedragspatroon bij jezelf ziet waar je maar niet vanaf komt. Of als je een volgende stap in je leven zou willen zetten maar niet weet hoe die stap eruit zou moeten zien. En ook als je wil weten wat je dromen en idealen zijn en die wil leren leven dan geeft deze sessie daar helderheid over. Een sessie met vijf (of zes) kaarten brengt je van dat wat je nu in de wereld zet in een paar stappen naar je innerlijke houding en overtuigingen. Zo krijg je inzicht in de innerlijke dynamiek achter wat je doet en ga je zien wat nodig is om dat te veranderen.

De zesde kaart in deze sessie is optioneel: hij geeft inzicht in de spirituele component in je leven. In de praktijk blijkt dat deze kaart waardevolle ondersteuning van binnenuit geeft. Er ontstaat eendie een nog helderder licht op de situatie. Deze sessie biedt de meeste verdieping van de drie en duurt twee tot tweeeënhalf uur. Deze sessie is vaak onderdeel van een traject, niet zelden in combinatie met ontprikkelen. Uiteraard is het ook mogelijk om deze sessie in twee of drie keer te doen.

Tijdens een ‘gewone’ sessie

Ook als je niet voor een sessie met de Inzichtkaarten gekozen hebt kan ik je tijdens een sessie voorstellen om gewoon een kaart te trekken. Deze kaart schept dan een perspectief op je situatie waar we nog niet aan gedacht hadden. Zo kan de zaak ineens open breken en in de richting van een onverwachte oplossing bewegen.

Sessies

De sessies kunnen zowel in mijn ruimte als bij jou thuis plaatsvinden, maar ik geef ook online sessies. Die sessies vinden plaats via Messenger Video Chat of Skype. Bij online sessies is het handig een laptop of tablet te gebruiken. Zo word je niet gehinderd tijdens de inleidende en afsluitende meditaties.

Interesse in een sessie? Bel naar 06-13432840 of mail naar alex@dedriewerelden.nl.

Een losse sessie kost €50, sessies die in een traject passen kosten €40.