Meer energie

In deze tijd kampen veel mensen met een gebrek aan energie dat uiteenlopende oorzaken kent. Het is, zeker als je grote energielekken ervaart. nog niet zo gemakkelijk om helder te krijgen waar jou energielekken vandaan komen. De verleiding is groot om lukraak te gaan snijden in de dagelijkse activiteiten in de hoop dat het energielek daardoor structureel verdwijnt. Soms lukt dat, maar veel vaker keert het energielek enige tijd later terug in dezelfde of een andere vorm. Hoe komt dat?

Behalve de algemeen bekende oorzaken van energielekken als teveel prikkels, structureel teveel hooi op de vork nemenen overal achteraan hollen is er nog een energielek dat vaak over het hoofd gezien wordt: de innerlijke strijd tussen de egokrachten en de spirituele krachten. Deze twee energieën strijden in jou om de heerschappij over ons systeem en zorgen er zo voor dat een groot deel van je energievoorraad opgeslurpt wordt zonder dat we dat zelf door hebt. Wat kun je daaraan doen? Hoe kun je die krachten in jou leren herkennen en wat kun je doen om aan deze energieverslindende strijd een eind te maken? Dit zijn de vragen waar een Mahabharata Levensinzichtkaarten-sessie met drie kaarten antwoordt op kan geven.

In deze sessie staan gaan we uit van jouw huidige situatie en staan drie vragen centraal:

  1. Waarom blijft  de huidige situatie bestaan?
  2. Welk inzicht heb je nodig om de situatie te veranderen?
  3. Wat kun je doen om de situatie op te lossen?

Een sessie met drie kaarten biedt een direct en helder pad naar de oplossing van je energielek. Uit een sessie komen vaak één of meer aanwijzingen om je energielek op te lossen. Soms zijn dat praktische aanwijzingen, maar nog vaker gaat het om eye-openers die wijzen naar (kern)overtuigingen over wie je bent, wie je op je mooist zou kunnen zijn zijn, en de energie die tussen die twee in staat: degene die je denkt te moeten zijn. Als je dit soort eye-openers ontvangt kan een verdiepende sessie met vijf (of zes kaarten) een nog helderder licht werpen op de kwestie waar je mee zit.

Een sessie met drie kaarten duurt ongeveer 2 uur, maar als dat te lang is kan deze ook opgesplitst worden in twee sessie van een uur. Eén lange sessie kost €57,95, twee korte sessies kosten €32,50 per stuk.

De sessies kunnen zowel in mijn ruimte als bij jou thuis plaatsvinden, maar ik geef ook online sessies. Die sessies vinden plaats via Messenger Video Chat of Skype. Het is handig om de sessies via een laptop of tablet te doen, zodat je niet gehinderd wordt tijdens de inleidende en afsluitende meditaties.

Meer informatie over (kern)overtuigingen? Lees hier verder.