Steeds meer mensen ontdekken meditatie. Dat is geen wonder,  want meditatie heeft vele voordelen: je wordt er rustig van, je ontspant en je vindt innerlijke rust. Maar bovenal maak je contact met een dieper fundament en leer je jezelf beter kennen. Samen mediteren versterkt de energie en maakt het nog mooier.

Daarom nodig ik je uit om bij mij te komen mediteren. Één of tweemaal per week stel ik op onregelmatige tijden mijn heerlijk serene meditatieruimte open. Mediteer je mee?

Tijdens deze meditatie besteden we aandacht aan het zitten, de basistechniek van meditatie en de innerlijke houding. Elke meditatie begint met een stukje muziek en een inleiding en duurt ongeveer drie kwartier. Na afloop is er thee.

Meedoen?

Ik kondig de meditatie aan in de Facebook-groep ‘Meditatie Segeersweg’   en in de groepsapp ‘Meditatie Segeersweg’. Als je mee wil doen kun je tot een half uur voor aanvang appen naar 06-13432840 en ik leg een matje voor je klaar. Het enige dat je dan nog hoeft te doen is 10 minuten voor aanvang aanwezig zijn in de ruimte van ‘ De Drie Werelden’ aan de Segeersweg 20. Eenvoudig, nietwaar?

De Meditaties starten weer vanaf oktober.