De verhalen uit de oude mythologieën hebben door de eeuwen heen miljoenen mensen geïnspireerd op hun zoektocht naar zingeving en harmonie. Dat is geen wonder, want de (emotionele) beelden in deze verhalen hebben de kracht je dieper in contact te brengen met jezelf.

Rama, Sita en Hanuman

Zijn het de verhalen zelf? Zijn het de karakters? Beide, en dat maakt dat bestudering van de karakters en hun lotgevallen tot een feest van herkenning  en een katalysator voor (innerlijke) transformatie. Het is dan ook niet voor niets dat de schrijver van de legendarische Mahabharata, Vyasa, zegt: “Dit verhaal gaat over jou. Als je het aandachtig leest, zul je daarna iemand anders zijn.”

Tijdens de groepssessies staat telkens een verhaal centraal uit één van de grote mythologieën en reflecteren we op de betekenis van dat verhaal voor onze heling en onze emotionele en spirituele ontwikkeling. In een veilige omgeving is er ruimte voor dialoog en het delen van persoonlijke ervaringen.

De bijeenkomsten vinden één keer per twee weken plaats op woensdagavond van 19.30 tot 21.30 uur in de praktijk van De Drie Werelden aan de Segeersweg 20 te Middelburg. De kosten voor een bijeenkomst bedragen €11 per keer. De bijeenkomsten zijn los van elkaar te volgen.

Meedoen? Stuur een appje naar 06-13432840.