Spirituele psychologie

Velen verlangen naar een vervullend en geïnspireerd leven waarin ze doen wat bij hun past. Maar pogingen om dat leven te leiden lopen vaak spaak op hardnekkige oude gedragspatronen.
In de mens leven twee groepen krachten: de egokrachten, die ons op onze plaats houden, en ons doen vasthouden aan wat we hebben, en de spirituele krachten die ons, vertrouwend op onze eigen kwaliteiten en de schepping, naar een authentiek leven lokken. De balans tussen deze krachten bepaalt welke kant we in het leven opgaan.

In het oude epos Mahabharata worden deze krachten sprekend en nauwkeurig uitgewerkt. In de studie spirituele psychologie nemen we de hoofdpersonen, die deze krachten vertegenwoordigen, samen door zodat er inzicht ontstaat over wat ons drijft en we stappen kunnen ondernemen die ons leiden naar een mooier en geïnspireerder leven. De bijeenkomsten spirituele psychologie zijn open, aanmelden en voorkennis is niet noodzakelijk.


Data voorjaar 2020:
6 en 20 januari, 3 en 17 februari, 2, 16 en 30 maart, 13 en 27 april. Plaats: Het Molenwaterpand, Molenwater 137 te Middelburg. Tijd: Maandagavond van 19.30-21.30 uur. Kosten: €6 per keer. Meer informatie: Alex Krappen (06-13432840 of info@ontprikkelen.nl).