Het Mahabharata levenswijsheid-tarot

geplaatst in: Geen categorie | 2

Iedereen heeft het wel eens: een kleinere of grotere (levens)vraag waarvan het antwoord maar niet wil komen, of maar niet helder wordt. Het gevolg: piekeren, stress en veel energieverlies. Gelukkig is er in zo’n geval geen gebrek aan kennis, want antwoorden en oplossingen zijn al beschikbaar. Het is alleen een kwestie van contact maken met de ruimte van waaruit de kennis kan oprijzen.

Veel van die kennis is verborgen in het grootse, oude Indiase verhaal Mahabharata, maar het kan lastig zijn om deze kennis direct te vertalen naar je actuele situatie. Het boek ‘De mens en de Mahabharata’ was daar een eerste poging toe, maar er bleek nog behoorlijk wat ruimte voor verfijning. Daarom ben ik nu bezig met het ontwikkelen van het Mahabharata levenswijsheid-tarot. Een set kaarten in de tarot-traditie die de kennis en informatie die  zowel in de ether als in je onderbewuste aanwezig is bewust maakt zodat je een beter inzicht krijgt in de innerlijke dynamiek achter je gedrag en de daardoor ontstane situaties en handvatten krijgt om deze situaties op te lossen waar dat moet of mooier te maken waar dat kan.

De vragen waarop het Mahabharata levenswijsheid-tarot antwoord kan geven zijn zeer divers:

  • Ik sta op een kruispunt in mijn leven en ik weet niet welke kant ik op moet.
  • Ik trap steeds weer in dezelfde val en kan dit reactiepatroon (nog) niet veranderen.
  • Ik ervaar een fluisterend ongenoegen en weet niet waar dat vandaan komt.
  • Ik vraag me af wat de zin van mijn leven is.
  • Ik voel me fysiek, psychisch of spiritueel niet gezond. Hoe komt dat en wat kan ik eraan doen?

Bij al deze vragen en nog meer kan het MLT helpen met het vinden van antwoorden. Antwoorden die je eigenlijk al weet, maar waarvan je nog niet weet dat je ze weet.

Ben je nieuwsgierig geworden en heb je intersse in een legging? Neem dan gerust contact op via info@ontprikkelen.nl of 06-13432840!

2 reacties

  1. Irene

    Ben heel benieuwd, Alex. Ik weet al aan wie ik de set cadeau ga doen. Succes nog met de werkzaamheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.